Camembert al forn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: França
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 formatge camembert(recomano el Cor de Lyon amb caixeta de fusta)
- Una mica de romaní picat molt fi
- Unes llesques de pa torrat primetes
3 racions
Elaboració
Primer escalfem el forn a 180 graus
Mentrestant preparem el formatge, el traiem de la caixa i en retirem el paper plàstic que porta i el reservem altra cop a la caixa nomes amb la part de sota de la caixa
Escampem a sobre del formatge una mica de romaní molt picat
Emboliquem amb un paper de alumini i posem al forn durant vint minuts
Retirem del forn desemboliquem el formatge i el deixem que es refredi una mica, no massa ,només que sigui tebi estarà be
El servim amb unes llesques de pa torrat.
45min
Etiquetes: Formatges França Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.