Camembert al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 formatge camembert(recomano el Cor de Lyon amb caixeta de fusta)
  • Una mica de romaní picat molt fi
  • Unes llesques de pa torrat primetes

3 racions

Elaboració

Primer escalfem el forn a 180 graus
Mentrestant preparem el formatge, el traiem de la caixa i en retirem el paper plàstic que porta i el reservem altra cop a la caixa nomes amb la part de sota de la caixa
Escampem a sobre del formatge una mica de romaní molt picat
Emboliquem amb un paper de alumini i posem al forn durant vint minuts
Retirem del forn desemboliquem el formatge i el deixem que es refredi una mica, no massa ,només que sigui tebi estarà be
El servim amb unes llesques de pa torrat.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

7 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest formatge deu ser boníssim.
Asela Masià diu:
Quines receptes més bones que fas...
Jordi Bosch Negre diu:
Ès boníssim, ès una recepte tìpica de França, que tambè la fan sovint a la brasa.Gràcies noies.
Jordi Trubat diu:
La part de sota de la caixa, tambe va al forn?, o emboliquem nomes el fortmatge amb paper de alumini i al forn.
Jordi Bosch Negre diu:
Si, ès fa per que aguanti el formatge ja que es fon una mica i quedaria tot escampat.
Jordi Trubat diu:
Ok, gracies Jordi, a veure com com em surt.
Jordi Bosch Negre diu:
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: